Enquête KVO 2023

Jouw mening over jouw bedrijventerrein is belangrijk. Vul onderstaande vragenlijst in om input te geven.

------>>> Enquête invullen: https://mkbnl.socratos.net/direct/laarbeek2024 

Parkmanagement Laarbeek, Gemeente, Politie en Brandweer willen blijven samenwerken om onze bedrijventerreinen “veilig, schoon en aantrekkelijk” te houden. Door middel van deze samenwerking kunnen onze bedrijventerreinen in het bezit blijven van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Jouw mening over jouw bedrijventerrein is daarbij van zeer groot belang. Om het keurmerk ook daadwerkelijk te kunnen behalen, is onder andere een hoge respons op de enquête een certificeringseis. Met het invullen van deze enquête draag je dus bij aan het behoud van het Keurmerk Veilig Ondernemen en kun je invloed uitoefenen op de maatregelen die de komende drie jaar genomen gaan worden.

De KVO-werkgroep verzoekt je daarom vriendelijk deze enquête in te vullen. Dit vergt slechts maximaal 10 minuten tijd.

Waarom is het Keurmerk zo belangrijk?
Het verplicht tot samenwerking van Parkmanagement (ondernemers), gemeente, politie en brandweer. Het draagt continu bij aan een verbetering van het ondernemersklimaat op jouw bedrijventerrein, zoals het verbeteren van het openbaar gebied, tegengaan van o.a. ondermijning en cybercriminaliteit, maar ook geeft de werkgroep adviezen over onder andere brandgevaar, verkeersveiligheid, camerabeveiliging, toezicht etc.

Eventueel behoort het tot de mogelijkheden om korting te verkrijgen op je (risico)verzekerings- premie.

Over de uitkomsten van de enquête wordt via de nieuwsbrief algemeen geïnformeerd en wij stellen je medewerking zeer op prijs! Samen staan we voor veilige en aantrekkelijke bedrijventerreinen. Gegevens worden vertrouwelijk behandeld, en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven. Voor eventuele vragen kunt je contact opnemen met Niels Rutten van Parkmanagement Laarbeek, per e-mail: info@parkmanagementlaarbeek.nl