Partners werkgelegenheid

Werkgevers Servicepunt Helmond-De Peel

WSP Helmond de Peel is de toegang tot alle werkzoekenden in onze regio. En mensen met bijzondere talenten – en de werkgevers die hen in dienst nemen – krijgen bij hun extra aandacht. Ze begeleiden de werknemer en jou bij het benutten van hun talenten.
Lees meer →

Boost

Boost is er voor jou als werkgever. Om jou te helpen de ontwikkeling van je medewerkers te stimuleren en jouw bedrijf / organisatie aantrekkelijk te maken en te houden voor je huidige en toekomstige medewerkers. Investeren in de ontwikkeling van je medewerkers vergroot hun betrokkenheid. Een betrokken medewerker is productiever, minder vaak ziek en verlaat minder snel zijn of haar bedrijf (wetenschappelijk vastgesteld). Ze bieden verschillende diensten aan om jou hierbij te helpen. Boost de ontwikkeling van je personeel!
Lees meer →

Brainport Development

Brainport is een van de slimste regio’s ter wereld dankzij een uniek ecosysteem voor de hightech maakindustrie waarin ondernemers, overheid en onderwijs op een bijzondere manier samenwerken. Dat kenmerkende karakter van de regio verweven we met het onderwijs, waarbij 3O-leren (Ondernemend, Onderzoekend en Ontwerpend) en 21st century skills (zoals kritisch denken, creatief denken, probleem oplossen, ICT-basisvaardigheden, informatievaardigheden, computational thinking en mediawijsheid) voorop staan. Zodoende bereiden scholen hun leerlingen beter voor op toekomstige beroepen.
Lees meer →

Stichting Hightech Helmond-de Peel

Wij zijn Stichting Hightech Helmond - de Peel. Een collectief van maakbedrijven uit de Peelregio, die samen met het onderwijs hun krachten bundelen om de technische sector in de schijnwerpers te zetten. Dit doen wij met één gezamenlijk doel: kinderen en jongeren enthousiasmeren voor de technische sector en de diverse mogelijkheden binnen deze sector.
Lees meer →