In de arbeidsmarktregio Helmond- de Peel, bestaande uit de gemeente Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren wordt door het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs samengewerkt met als doel de regio sterker te maken. Een van de speerpunten uit deze samenwerking is het stimuleren van een Leven Lang Ontwikkelen (LLO). Voor dit thema, waarbij (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat wordt via de campagne ‘Welkom in Kansrijk’ aandacht gevraagd. Als onderdeel van het aanjagen van deze ontwikkeling is het initiatief BOOST opgericht in het najaar van 2021.

Met een team van loopbaanadviseurs en talentverbinders, een fysieke locatie op de Brainport Human Campus en de website www.mijnboost.nl is BOOST een laagdrempelig, onafhankelijk, fysiek én online loopbaanloket. Inwoners kunnen er terecht voor loopbaanbegeleiding, het in beeld brengen van hun talenten, hulp bij het vormgeven van hun CV, opleidingsmogelijkheden en beschikbare subsidies. Werkgevers kunnen in gesprek gaan met een collega van BOOST om te kijken naar het ontwikkelpotentieel en -perspectief van personeel. Wij kunnen ook naar uw bedrijf komen voor zogeheten koffiebreaks en gaan dan in gesprek met de werknemers.  

De tijd dat iemand 40 jaar bij een bedrijf blijft werken, is voorbij. Er is krapte op de arbeidsmarkt. Het is voor iedereen van belang om je te blijven ontwikkelen. Voor de individuele medewerker, maar ook voor bedrijven die afhankelijk zijn van menselijk kapitaal.  Maar hoe doe je dat als bedrijf of als inwoners. Waar begin je? Welke kant wil je je op ontwikkelen? Welke regelingen zijn er? Wat past bij je? BOOST kan de partner zijn die bedrijven en/of inwoners daarmee helpt. Met BOOST krijgt je ontwikkeling een boost!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, via  info@mijnboost.nl of vul het contactformulier in https://mijnboost.nl/  Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.