Voor ondernemen geldt: de kosten gaan voor de baten uit. Een mooi businessplan op zak? Net gestart? Hard aan het groeien? In welke levensfase uw bedrijf zich ook bevindt, u hebt behoefte aan kapitaal. Dan is het goed om te weten dat er veel geld beschikbaar is op de kapitaalmarkt. En niet alleen in de vorm van leningen en subsidies. Bent u een innovatieve ondernemer, dan kunt u ook rekenen op de interesse van investeerders die risicokapitaal in de aanbieding hebben.

Bij welke kapitaalverstrekkers maakt u kans en voor welke regelingen komt u in aanmerking? De MKB financieringsgids geeft u in enkele stappen zicht op financieringsoplossingen in uw directe omgeving. Dat zijn er meer dan u denkt. Neem de proef op de som: vul op de website een paar eenvoudige gegevens in, geef uw kapitaalbehoefte aan, en met één druk op de knop krijgt u een overzicht van al uw mogelijkheden.

Op de website vindt u tevens uitleg over verschillende financieringsvormen, tips voor een succesvolle financieringsaanvraag en informatie over organisaties die u graag – kosteloos – adviseren en ondersteunen.

MKB Financieringsgids