De overheid heeft onlangs de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) in het leven geroepen om MKB ondernemers te helpen hun

onderneming te verduurzamen. Dit helpt jou als MKB ondernemer om direct en structureel kosten te besparen en de overheid hun doelen voor het klimaatakkoord te behalen. De regeling is bedoeld voor MKBers met een energieverbruik lager dan 50.000kWh en 25.000 m3 gas per jaar

Tijdelijk een 100% gesubsidieerd energie-bespaaradvies
Met de SVM subsidie kun je als MKB ondernemer een erkend energieadviseur inhuren voor een 100% gesubsidieerd energie-besparingsadvies op maat t.w.v. € 950,00. Na oplevering van het rapport weet je direct welke concrete energie-besparingskansen er voor jouw bedrijf liggen en hoeveel je met die maatregelen gaat besparen.

Extra subsidie voor hulp bij het uitvoeren van maatregelen
Inzicht in besparingskansen is één, maar hoe krijg je het allemaal uitgevoerd, hoe ontvang ik de subsidie en waar begin je? Ook daarvoor kun je een expert inschakelen die je daarbij helpt en begeleidt. Bang voor de kosten hoef je daarbij niet te zijn, want die begeleiding wordt voor maar liefst 80% gesubsidieerd vanuit de overheid!

Wees er snel bij, want de vraag is groot
De Subsidieregeling loopt van 1 oktober 2021 tot en met 30 september 2022. De algemene verwachting is dat de vraag naar de regeling groot is. Op = op, dus wacht niet te lang en profiteer van deze tijdelijke regeling.

Neem contact op met Johan Frenken voor een afspraak

Klimaattechniek en Duurzaam
Consultancy,Inspectie en Advies
0499-422620
info@alteidfrenken.nl