Op zaterdag 1 en zondag 2 november staat conferentiecentrum De Couwenbergh in het teken van Bedrijvig Laarbeek. De voorbereidingen voor deze innovatieve beurs voor ondernemend Laarbeek nemen steeds concretere vormen aan. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor geïnteresseerde bedrijven.

Bedrijvig Laarbeek is op zaterdag alleen toegankelijk voor ondernemers. Zij zijn welkom tussen 12.00 en 17.00 uur. Aansluitend staat voor de deelnemende bedrijven een borrelbijeenkomst gepland tot 19.00 uur. Deelnemers kunnen hiervoor twee gasten uitnodigen. Overige ondernemers kunnen een toegangskaart kopen. Op zondag is de beurs vrij toegankelijk voor iedereen. De deuren zijn dan open van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Het idee voor dit evenement is uitgewerkt door een achttal Laarbeekse personen, grotendeels ondernemers. Zij willen ondernemend Laarbeek via een innovatieve beurs profileren naar buiten toe. Bedrijvig Laarbeek wordt geen standaardbeurs. Tijdens dit event staat ketendenken en netwerken centraal. Dat houdt in dat de deelnemende bedrijven samenwerkingen met elkaar zoeken en zich middels een thema en bijbehorende eyecatcher presenteren. De gemeente Laarbeek en de Rabobank ondersteunen dit initiatief met een financiële bijdrage.

Bedrijvig Laarbeek is voor alle soorten bedrijven. De beurs is onderverdeeld in bepaalde thema's, zoals bouw, design & techniek, horeca & well being en welness & beauty. Er zijn ongeveer 50 stands te vergeven. Als bedrijf kan alleen deelgenomen worden als de onderneming gevestigd is in Laarbeek of als de ondernemer in Laarbeek woont, maar zijn bedrijf in een andere gemeente heeft. Deelname aan Bedrijvig Laarbeek kost €750,00 incl. BTW. Het is eventueel mogelijk om de plek met een andere ondernemer te delen, zodat de kosten per ondernemer lager zijn.

Heeft u een bedrijf en wilt u deelnemen aan Bedrijvig Laarbeek? Wees er dan snel bij. Er zijn nog slechts enkele plaatsen - binnen bepaalde thema's - vrij op deze beurs. Voor meer informatie over Bedrijvig Laarbeek of inschrijven voor dit event, kan gemaild worden naar bedrijviglaarbeek@gmail.com.