Op 18 juni organiseerden we een bijeenkomst over verduurzamen van bedrijven(terreinen).
De bijeenkomst werd gehouden in het bedrijfspand van Ascom Polyester waar alles uitstekend was verzorgd en aangeboden door gastvrouw en gastheer Daniela & Gaby Santegoeds. Hartelijk dank daarvoor! En natuurlijk ook de bezoekers bedankt voor de mooie opkomst en de gegeven aandacht.

Programma
Frits Rutten, Parkmanager van Stichting Parkmanagement Laarbeek, opende de bijeenkomst met een korte presentatie over de vier kernthema’s van Parkmanagement Laarbeek. Hij gaf daarna het woord aan Jan Geerts (Kobespa) en Tijmen Jansen (JREA). Beide heren informeerden de aanwezigen over concrete mogelijkheden van verduurzamen van bedrijven op basis van drie peilers; ‘Collectieve inkoop elektriciteit en gas’, ‘Verduurzamen pand en/of proces’ en ‘Alternatieve opwekking’. Immanuel Geesing (Indusym) sloot het programma af met een interessante presentatie over industriële symbiose, een vorm van circulaire economie. Goed om te zien dat veel ondernemers zich bewust zijn van het belang van verduurzamen. Op naar de toekomst!

Presentaties
Wil je meer weten over de inhoud van de presentaties van de sprekers. Bekijk hieronder de uitgebreide informatie:
Indusym - industriële symbiose
[Immanuel geesing]
Besparen door collectieve inkoop, verduurzamen en alternatieve opwekking [Jan Geerts, Kobespa & Tijmen jansen, JREA]


Vragen over verduurzamen of andere vragen?
Wil je meer weten over verduurzamen of heb je andere vragen aan parkmanagement. Neem dan contact op met Frits Rutten via info@parkmanagementlaarbeek.nl