Boskalis Nederland voert in opdracht van de provincie Noord-Brabant vanaf half mei tot en met eind september 2018 onderhoudswerkzaamheden uit aan de provinciale weg N615 tussen Nuenen en Beek en Donk. Het asfalt van de N615 met bijbehorende fietspaden en de aanwezige verkeerslichten en software worden vervangen. Aanvullend op de onderhoudswerkzaamheden van de provincie wil de gemeente Laarbeek een aantal kleine verkeerskundige aanpassingen aanbrengen die passen binnen het groot onderhoud. De werkzaamheden lopen vanaf de Bosweg ten noorden van de kom Gerwen tot de rotonde met de N279 in Beek en Donk.

Fases
De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd.
Ter informatie delen we u mede dat van vrijdagavond 18 mei van 19:00 uur tot en met maandagochtend 20 mei 06:00 uur werkzaamheden worden uitgevoerd aan de Hoofakker tot de Rotonde Bavaria. De provinciale weg N615 tussen de Rotonde Bavaria en de Hoofakker is tijdens de werkzaamheden tijdelijk afgesloten.

Wat merkt u ervan?
De omleidingsroute voor het lokale verkeer wordt weergegeven op onderstaande kaart. De werkzaamheden worden binnen deze tijdelijke afsluiting van de Hoofakker – Rotonde Bavaria uitgevoerd. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad op eventuele aanwijzingen van de verkeersregelaars. De werkzaamheden kunnen mogelijk enige overlast met zich meebrengen. Hiervoor vragen wij uw begrip.

info gaat verder onder afbeelding

Informatie bijeenkomst
Graag willen we u als bedrijf informeren over de werkzaamheden en eventuele aanrijroutes op 9 mei om 10:00uur, locatie is afhankelijk van de grootte van de groep: de Stater 20 Lieshout.
U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst of andere vragen stellen door een mail te sturen naar: grootonderhoudN615@boskalis.com