In samenwerking met Winny Hoffmann van de Hoffmann Groep was er woensdagmiddag, 27 juni ‘Kaffee und Kuchen’ voor ondernemers van de bedrijventerreinen in Laarbeek. Een informele bijeenkomst om elkaar beter te leren kennen en tegelijk geïnspireerd te worden als ondernemer.


De middag stond in teken van ‘talent’. Door de snelle ontwikkelingen in de technologie, maar ook in de arbeidsmarkt, is iedere ondernemer momenteel op zoek naar talent. Tijdens deze middag onderging men een methodiek (de Me.-scan) om de verborgen talenten binnen uw organisatie te ontdekken. Al meer dan 75 bedrijven in Helmond de Peel hanteren deze methodiek om de groepsdynamiek te optimaliseren en medewerkers te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Omdat wij ondernemers nu eenmaal houden van concrete voorbeelden heeft Winny Hoffmann deze middag zelf de Me.-scan ondergaan op het podium. Wat houdt dit in? Met de Me.-scan brachten we zowel haar verborgen talenten en kwaliteiten maar ook haar belemmeringen en valkuilen in kaart. Dit resulteerde in een mooie discussie over adaptiviteit en verschillenden typen leiderschap.

Wilt u meer informatie over de Me.-scan? Of deze zelf ondergaan? Kijk dan op: www.thetruetalentteam.nl. Of neem contact op met Renske Cox: renske@thetruetalentteam.nl of 06 57587920.