Veiligheid is voor uw bedrijf meer dan beveiliging alleen. Ondernemers hebben belang bij een bedrijf waar het veilig werken is, in een aantrekkelijke omgeving. Dat verlangt samenwerking waarop u kunt rekenen. Met uw collega’s, met partners in uw omgeving, met leveranciers en met de overheid. Kortom: aan veiligheid werken we samen. Maar de rol van de overheid verandert en de ondernemer moet daarop inspelen. We gaan graag met u in debat over de nieuwe aanpak van criminaliteit, drugspanden en de veranderende rol van de Brandweer. Stichting Bedrijventerreinen Helmond (SBH) en het Dutch Institute for Technology Safety & Security (DITSS) nodigen alle deelnemers van Parkmanagement Laarbeek, SBH, Parkmanagement Peelland, Bedrijven Kontakt Gemert-Bakel en BZW/VICH uit voor een avond over samenwerken aan innovatieve veiligheid.

Wanneer: dinsdag 12 mei, van 19.30 tot 22.30 uur
Waar: Conferentiecentrum Gemert (hoofdgebouw Kingspan/Unidek), Scheiweg 26

Programma:

1.    Opening door Gertjan Aarts, Raad van Toezicht SBH
2.    De rol van het DITSS in de regio en voor ondernemers door Guus Sluijter, directeur DITSS
3.    Debat onder leiding van ir. Erna van Holland, met als gasten Elly Blanksma (bestuur Veiligheidsregio), Rob Brons (directeur Veiligheidsregio) en Caspar Hermans (Taskforce Brabant-Zeeland)
4.    Afsluiting met informele borrel

Aanmelden: u meldt zich aan door een e-mail te sturen aan info@parkmanagementlaarbeek.nl. Vermeld als onderwerp ‘aanmelding 12 mei’. 

Download de uitnodiging in PDF via deze link