In de strijd tegen criminaliteit richt de landelijke Week van de Veiligheid (11-17 oktober 2021) zich dit jaar op ondernemers. Criminelen zochten sinds de komst van corona andere, slinkse manieren om geld van deze doelgroep af te troggelen. Tijdens deze Week van de Veiligheid zetten gemeenten, brancheorganisaties en politie zich daarom in om de lokale entrepreneurs te informeren over de signalen van crimineel gedrag en hoe ondernemers zich hiertegen kunnen weren.

SPL
Als Stichting Parkmanagement Laarbeek zijn we het hele jaar door met veiligheid bezig. Kijk eens op https://parkmanagementlaarbeek.nl/schoon-heel-veilig voor alles wat we onder dit thema organiseren.

Word geen slachtoffer
Tijdens de Week van de Veiligheid kunnen ondernemers en hun medewerkers deelnemen aan diverse activiteiten om zich beter te beschermen tegen criminaliteit. Online overvaltrainingen, gratis veiligheidsscans en talkshows: het is een greep uit de activiteiten die door het hele land worden georganiseerd.

Online talkshows
Van 11 tot en met 14 oktober kun je elke avond om 19.30 uur een talkshow bijwonen. Ewout Genemans leidt de shows, die in het teken staan van criminaliteit.

• *Maandag 11 okt 2021: Cyber/gedigitaliseerde criminaliteit

• *Dinsdag 12 okt 2021: Overvallen

• *Woensdag 13 okt 2021: Ondermijning

• *Donderdag 14 okt 2021: Geweld

Kijk voor meer informatie op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/week-van-de-veiligheid.