Ontketen de kracht van generaties in jouw bedrijf

In het huidige werkveld staan maar liefst vier generaties zij aan zij. Een diversiteit die kansen biedt, maar ook uitdagingen met zich meebrengt.

Als MKB-bedrijf wil je voor álle generaties interessant blijven. Merk je dat verschillende generaties weleens botsen en dat begrip onderling soms ontbreekt? Zie je jong talent vertrekken en worstel je met het behouden ervan?

Maak je geen zorgen!

Dit event vanuit BOOST is speciaal ontworpen om jou te helpen. 

 

 

  • Wanneer: 14 september 2023
  • Tijd: 15.30 uur – 18.30 uur (met netwerkborrel na afloop)
  • Locatie: Human Campus, Helmond
  • Spreker: Renske Groenen van Generatiewijsheid
  • Kosten: gratis. BOOST wordt gesubsidieerd door de Provincie Noord-Brabant en kan daarom dit soort gave trainingen kosteloos aanbieden. Leuker kunnen we het écht niet maken.

Wat kun je verwachten?

Leer hoe je optimaal gebruikmaakt van de kennis die elke generatie met zich meebrengt en pas dit toe in joúw bedrijf
Bouw aan betrokkenheid, begrip en een hechtere samenwerking tussen alle generaties, waardoor de productiviteit en tevredenheid toenemen
Ontdek hoe je jonge werknemers langer aan je organisatie bindt en ze succesvol laat samenwerken met oudere collega’s
Maak jouw organisatie wendbaar en toekomstbestendig door generatiemanagement te omarmen


Jouw expert, Renske Groenen:
Op haar twintigste stond Renske Groenen plotseling en onverwacht aan het roer van het familiebedrijf.

Deze ervaring leerde haar dat het introduceren van een nieuwe visie bij medewerkers van verschillende generaties een uitdaging kan zijn.

Met haar bedrijf Generatiewijsheid heeft Renske zich verdiept in moderne bedrijfsvoering en leidinggeven. Ze ontdekte dat bedrijven met verouderde werkwijzen de betrokkenheid van hun werknemers verliezen, vooral bij de jongere generatie.

Met haar expertise helpt ze organisaties om succesvol in te spelen op de behoeften van de jonge generatie werknemers (ca. 18-37 jaar), zodat waardevol jong talent behouden blijft en nieuwe ideeën en inzichten blijven binnenstromen.