Gisterenavond, maandag 29 september, vond de netwerkbijeenkomst bij gastbedrijf Ilfari plaats. Een dertigtal ondernemers, aangevuld met een tweetal wethouders en andere vertegenwoordigers uit de ambtelijke organisatie luisterden aandachtig naar de presentaties van SPL-voorzitter Frank van Asten, Breedband Laarbeek en e-Quest directeur Patrique Dankers en Wethouder Frans van Zeeland.

Voorzitter Frank van Asten kon starten met een positieve mededeling: omdat zoveel ondernemers de moeite hebben genomen de enquête voor het Keurmerk Veilig Ondernemen in te vullen, loopt het proces voortvarend en kan er over een aantal maanden ge-audit worden. Patrique Dankers ging in op het huidige 'internet of things' en de enorme groei aan dataverkeer die de digitalisering met zich meebrengt. Treffende voorbeelden versterkten zijn beeld. Wethouder Van Zeeland onderstreepte het belang om te weten wat de 'buren' op de industrieterreinen doen. Leer elkaar kennen en denk aan elkaar wanneer je iets voor een andere ondernemer kunt betekenen. Tevens riep de Wethouder op om alle zaken die spelen op en rond het industrieterren te melden en als ondernemer actief met de gemeente mee te denken in het beleid. Stichting Parkmanagement Laarbeek vormt een uitstekende en welkome schakel tussen gemeente en ondernemers.

Gastheer Coen Munsters verdient een groot compliment voor zijn perfecte gastheerschap. In de schitterende entourage van zijn indrukwekkende bedrijf Ilfari stond zowel een dj, cocktailbar als een buffet klaar. Het ontbrak de aanwezigen aan niets en iedereen keek zijn ogen uit. Kortom: een zeer succesvolle bijeenkomst!

 

 

 

Foto's: Coen Munsters - Ilfari