Uitval van medewerkers als gevolg van corona kan grote gevolgen hebben voor uw personeelsbezetting. Om verzuim als gevolg van corona zoveel mogelijk te beperken is er behoefte aan een snelle en betrouwbare coronatest die makkelijk uit te voeren is. 

In dit kader biedt Stichting Parkmanagement Laarbeek (SPL) in samenwerking met Brightlabs (zusterlaboratorium te Venlo van Roba laboratorium te Deurne) een corona test service aan.

Wat houdt dit in?
Als deelnemer van SPL (dit zijn alle bedrijven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen in Laarbeek) ontvangt u een kortingscode van 5,00 euro korting per monsterafnameset. Deze sets kunt u verstrekken aan uw medewerkers. Zij kunnen zelf een monster nemen en hoeven dus niet naar een testlocatie. Het is namelijk een speekselafnamemethode waarbij geen gebruik gemaakt hoeft te worden van swabs waardoor deze ook veel comfortabeler is.

KORTINGSCODE AANVRAGEN

Wilt u gebruik maken van deze service, stuur dan een mailtje naar: info@parkmanagementlaarbeek.nl 
U ontvangt dan de kortingscode voor het bestellen van de sets.

Bestellen kan via: https://test-thuis.nl/product/pcr-test/
Bestellingen gedaan voor 15.00 uur worden diezelfde dag nog verzonden.

Uitslag
Wanneer de medewerker het monster heeft genomen en zijn/haar gegevens heeft ingevuld kan deze het setje:

 • Per post versturen naar het lab in Venlo. Uitslag binnen maximaal 48 uur.
 • De test fysiek inleveren bij RobaLab in Deurne (Florijn 4, 5751 PC Deurne).
  Voor 15:00 uur ingeleverd = gegarandeerd de volgende dag uitslag. Alleen op werkdagen.

De uitslag wordt per mail aan de geteste persoon toegestuurd.

Voordelen van deze methode zijn: 
 • Als u enkele sets op voorraad legt, kunt u een medewerker direct zelf een monster laten afnemen en opsturen. U kunt natuurlijk ook alleen sets bestellen wanneer u deze nodig heeft; bij tijdige bestelling ontvangt u dan de set(s) normaliter de volgende dag.
 • De medewerker hoeft niet naar een testlocatie en er is geen wachttijd.
 • Indien medewerker negatief wordt getest, is de verzuimperiode minimaal.
 • Procedure is betrouwbaar: De monsterafnamemethode is bewezen vergelijkbaar met swab-afname en de analyse wordt uitgevoerd via gevalideerde PCR techniek.
 • Het proces is volledig AVG-proof.
 • Door samenwerking met Stichting Parkmanagement Laarbeek ontvangt u een korting van € 5,00 euro per afname set op het tarief.


Bij bestelling accepteert u:

 • Dat in geval van een positief resultaat uw uitslag doorgeven wordt aan de GGD
 • Dat bij onvoldoende beschikbaar materiaal (te weinig speeksel in buisje ten opzichte van de handleiding) de test niet uitgevoerd wordt en u geen resultaat gerapporteerd krijgt
 • Dat bij elke diagnostische test en dus ook bij de gebruikte PCR test vals-positieve en vals-negatieve resultaten kunnen optreden: de door ons gehanteerde technologie is met RIVM panels gevalideerd. In nagenoeg alle gevallen levert dat een zeer betrouwbaar testresultaat op. Er is echter altijd een kleine kans op een zogenaamd vals-positieve (u bent niet besmet, maar de test uitslag geeft aan dat u wel besmet bent) of vals-negatieve (u bent wel besmet, maar de test uitslag geeft aan dat u niet besmet bent) uitslag. Daarnaast bestaat een kans dat het bij u afgenomen monster niet getest kan worden door andere oorzaken (bijvoorbeeld recent oraal gebruik van medicatie, alcohol, mondspoelmiddelen en/of andere verontreinigingen in de mond-, keel- en neusholten). Een test biedt derhalve nooit een absolute (100%) zekerheid op een (betrouwbaar) resultaat. Aan de uitslag van een test kunt u dan ook geen rechten ontlenen.