Veel Brabantse werkgevers willen hun werknemers vaker op de fiets naar het werk laten gaan. Grote kans dat jij deze ambitie ook hebt om te zorgen voor minder ziekteverzuim, CO2-reductie, kostenbesparing en een betere bereikbaarheid. En misschien nog wel belangrijker: je wil zorgen voor blije medewerkers en je wil een aantrekkelijk werkgever zijn.

Maar hoe krijg je je medewerkers vaker op de fiets?
Dat is een vraag die we bij het Brabant Mobiliteitsnetwerk vaak krijgen. Op sjeesgangmakers.nl helpen we je op weg met informatie en inspiratiesessies. Onze communitymanagers geven je advies op maat en met de producten van Sjees Gangmakers helpen ze je echt in het zadel. Met trots kan ik je vertellen dat we de dienstverlening van Sjees Gangmakers hebben uitgebreid met drie Sjees Pakketten. 

Sjees Pakketten: 12 maanden fietspromotie voor jouw medewerkers
Met de Sjees Pakketten inspireren en activeren we jouw medewerkers om vaker op de fiets te stappen. We nemen veel uit handen, zodat je het hele jaar met fietsstimulering bezig bent zónder dat je daar veel werk aan hebt. De fietsstimuleringspakketten zijn geschikt voor organisaties met thuiswerkers maar natuurlijk ook om in te zetten voor woon-werk verkeer. Je kunt kiezen voor het startpakket, het promotiepakket of het maatwerkpakket. Je vindt de Sjees Pakketten op de site van Sjees Gangmakers

Wil je een Sjees Pakket, of wil je er eens over doorpraten?
Stuur een mail naar jolanda@brabantmobiliteitsnetwerk.nl of bel me even op 06-11078501.

Ik hoop dat we met deze Sjees Pakketten je nog verder kunnen ondersteunen in het stimuleren van fietsen. En we zo samen werken aan een duurzaam bereikbaar Brabant.

Met vriendelijke groet,

Jolanda Smit – van Oijen
Fietsregisseur Brabant Mobiliteitsnetwerk

PS: wil je meer weten over fietsstimuleringsapps? Op 15 april organiseren we een bijeenkomst over de mogelijkheden die er nu in de markt zijn. Meld je aan door een mail te sturen naar birgitta@brabantmobiliteitsnetwerk.nl.