Graag brengen wij u opnieuw op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rondom de werkzaamheden aan de Oranjelaan. Langzaam maar zeker komt het einde in zicht: de rioolwerkzaamheden zijn afgerond en het straatwerk vordert gestaag. Deze week wordt de hoofdrijbaan gefreesd en van de eerste asfaltlaag voorzien.

Aanstaande donderdag, 1 mei, brengt de aannemer een rode deklaag aan op het fietspad aan de rotonde en aan de tijdelijke ontsluiting (puinbaan). Als de deklaag wordt aangebracht op laatstgenoemd fietspad, zal het verkeer zolang via de rotonde van / naar de Blokskampsedreef worden geleid. Beekerheide blijft bereikbaar via deze zijde.

Om het werk compleet af te kunnen maken, moet de tijdelijke ontsluiting nog twee dagen worden afgesloten. Hiervoor is toestemming verkregen.

Dit zal plaatsvinden op donderdag 8 mei (vanaf 06.00 uur) en vrijdag 9 mei. Op donderdag 8 mei wordt de complete deklaag aangebracht en op vrijdag 9 mei is men druk met het aanbrengen van bebording en markeringen. De situatie zal dan hetzelfde zijn als afgelopen maandag, 28 april. Beekerheide en de Rijakkerweg zijn dan alleen bereikbaar via omleidingsroute B.

Vanaf zaterdag 10 mei kunt u via de Blokskampsedreef over de nieuwe rotonde rijden. Naar verwachting kan de hoofdrijbaan enkele dagen later weer worden opengesteld voor alle verkeer.