De werkzaamheden aan de Oranjelaan en Kanaaldijk komen steeds dichterbij. Van 24 maart tot eind mei (een relatief korte periode) wordt de weg afgesloten. De werkzaamheden zijn verdeeld in twee fases, zodat het terrein Beekerheide altijd goed bereikbaar blijft. Vanaf 24 maart wordt het deel Kanaaldijk (kruising Klokkengietersstraat Aarle-Rixtel tot de Oranjelaan Beek en Donk) opnieuw geasfalteerd en wordt het zuidelijk deel van de Oranjelaan (tot aan terrein Beekerheide) opnieuw geasfalteerd. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting in week 15 afgerond zijn. Direct aansluiteind wordt het noordelijk deel van de Oranjelaan opnieuw ingericht, tussen de kriuising met de Lieshoutseweg tot aan Beekerheide.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. De Beekse Akkers blijft bereikbaar via de nieuwe aansluiting vanaf de Lieshoutseweg op de Middenakkerdreef. Bedrijventerrein Beekerheide blijft in beide fases bereikbaar via de aangegeven omleidingen.

Om u nader te informeren, organiseert aannemer KWS een inloopbijeenkomst op donderdagavond 20 maart 2014, tussen 18.30 en 20.00 uur, op het kantoor van KWS aan de Oranjelaan 53a.

Uitvoerder Gydo van Kuijk is bereikbaar via 06-50226426.