Wilt u aan Laarbeekse ondernemers, maar ook aan inwoners laten zien wat uw bedrijf in huis heeft? Dat kan tijdens Bedrijvig Laarbeek. Een ondernemersbeurs vóór en dóór Laarbekenaren. Geen beurs in de klassieke zin van het woord, maar een dynamisch en interactief event. Tijdens Bedrijvig Laarbeek kunt u uw zaak profileren en volop netwerken. Een lokaal, informeel evenement dat zich richt op het ondernemen van nu: het 'ketendenken', ofwel het samenwerken tussen diverse bedrijven om elkaar te versterken.

Op zaterdag 1 november vindt van 11.00 tot 17.00 uur de Bedrijvendag plaats. Ontmoet collega-ondernemers uit Laarbeek in een informele sfeer. Aansluitend vindt een netwerkavond plaats, met een goed verzorgd hapje en drankje voor uw relaties.

Op zondag 2 november vindt van 11.00 tot 17.00 uur de Consumentendag plaats. Presenteer uw bedrijf, diensten en producten op deze dag aan de inwoners van Laarbeek!

Bedrijvig Laarbeek vindt plaats in Conferentiecentrum De Couwenbergh in Aarle-Rixtel. De ruimtes in De Couwenbergh worden onderverdeeld in diverse thema's. Bedrijvig Laarbeek is voor álle ondernemers in onze gemeente; aan deelname is een betaalbaar prijskaartje verbonden.

Geprikkeld om deel te nemen aan dit ondernemende evenement? Op donderdag 24 april vindt een informatie- en voorbereidingsbijeenkomst plaats vanaf 19.30 uur bij De Couwenbergh. Aanmelden hiervoor kan tot woensdag 23 april via bedrijviglaarbeek@gmail.com. Ook voor het opvragen van meer informatie kan dit e-mailadres gebruikt worden.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen te vergeven, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Stichting Parkmanagement Laarbeek ondersteunt dit initiatief van harte! De initiatiefnemers van Bedrijvig Laarbeek: Ton Schepers, Chris de Hoog, Jelle de Jongh, Susan Sneijers, Paul Sneijers, Cindy Verbakel, Karel van Deurzen en Nikki Barten.