Op 6 maart organiseerden we een bijeenkomst over veiligheid op bedrijventerreinen en ontvingen we het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) continu samenwerken 2018-2021! Een prachtig resultaat waar we met zijn allen echt trots op mogen zijn. Het is het resultaat van de goede samenwerking tussen ondernemers, politie, brandweer, gemeente en parkmanagement.  Op de foto staan de KVO projectleden met het behaalde certificaat.

De bijeenkomst werd gehouden in het prachtige Ilfari pand en alles was daar tot in de puntjes perfect verzorgd en aangeboden door gastheer Coen Munsters. Dank daarvoor! En natuurlijk ook de bezoekers bedankt voor de mooie opkomst en de gegeven aandacht.

Programma

Frank van Asten, voorzitter Stichting Parkmanagement Laarbeek, opende de bijeenkomst. Hij gaf het woord aan de trotse burgemeester Frank van der Meijden. Die vertelde meer over de ondermijnende criminaliteit in de regio. Na deze presentatie werden de leden van de KVO-werkgroep naar voren geroepen en namen met een welverdiend applaus het KVO-certificaat officieel in ontvangst.  Vervolgens leidde Wadii Boussidi, manager MKB bij Rabobank Peel Noord, de presentatie in van Maarten de Haan van Interpolis. Maarten sprak over collectief beveiligde bedrijventerreinen en de voordelen daarvan voor ondernemers (en hun verzekeringen).  Frits Rutten, parkmanager Stichting Parkmanagement Laarbeek, sloot de bijeenkomst af met een presentatie over cameratoezicht en nodigde vervolgens iedereen uit voor de borrel.

Korting op de verzekeringen

Wil je meer inzicht in je bedrijfsrisico’s of meer weten over de zakelijke verzekeringen van Interpolis? Neem dan contact op met de Risicospecialist Verzekeren Pieter Kuhn van de Rabobank Peel Noord via telefoonnummer 0492-391940 of per mail verzekeren.peelnoord@rabobank.nl

Vragen over cameratoezicht of andere vragen?

Wil je meer weten over cameratoezicht of heb je andere vragen aan parkmanagement. Neem dan contact op met Frits Rutten via info@parkmanagementlaarbeek.nl