Artex

Website: www.artex.hde.nl

Vacatures: Werken bij Artex

Bezoekadres tijdens Open Bedrijvendag 17 november: 
Bosscheweg 79
5735 GT Aarle-Rixtel
0492-386500

Sector: Interieurbranche

Aantal medewerkers: 200

Wat is er tijdens de Open Bedrijvendag te beleven:
Tijdens de OBD kan een ieder een kijkje in onze ‘keuken’ nemen. We nemen je graag mee in het hele proces van ontwerp/ontwikkeling tot en met de productie van onze prachtige producten. Op het einde van de route kan men deze producten ook nog bewonderen en afnemen in onze outletwinkel.

Korte omschrijving:
Artex bv maakt deel uit van het beursgenoteerde Hunter Douglas en is toonaangevend in de interieurbranche. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige stoffen voor onze eigen gordijn- en meubelstofcollecties Artelux, Kendix, De Ploeg!, Your Edition, Loft 79 en voor de raambekledingsproducten van Hunter Douglas zoals Luxaflex®. Wij willen voorop lopen op gebied van creativiteit, kwaliteit en innovatie waarbij de klantbeleving centraal staat. Onze klanten zijn gordijnspeciaalzaken, woninginrichters, meubelzaken, interieurarchitecten, bekende meubelfabrieken en assembleurs van zonweringsproducten.

Wat hebben we te bieden als werkgever:
Wij bieden op dit moment werkgelegenheid aan zo’n 200 medewerkers. We zoeken regelmatig nieuwe collega’s die onze teams kunnen aanvullen en versterken. Collega’s die net als wij collegialiteit, professionaliteit en klantgerichtheid in hun DNA hebben zitten. We zijn aangesloten bij de cao voor Mode, Interieur, Tapijt en Textiel (MITT) en nemen deel aan het bedrijfstakpensioenfond van de MITT. We kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn continu bezig met de ontwikkelingen om ons heen en de invloed die dit heeft op de organisatie en de mensen die er werken. Daarmee is ook een thema als duurzame inzetbaarheid altijd onder de aandacht.