ENQUÊTE KVO

Stichting Parkmanagement Laarbeek, Gemeente Laarbeek, Politie en Brandweer blijven samenwerken om de bedrijventerreinen "schoon, heel en veilig" te krijgen/houden. Door middel van deze samenwerking kunnen onze bedrijventerreinnen in het bezit blijven van het Keurmerk Veilig Ondernemen.


Jouw mening telt!

Jouw mening over het bedrijventerrein waar je gevestigd bent is daarbij van zeer groot belang. Om het keurmerk ook daadwerkelijk te kunnen behouden, is onder andere een hoge respons op de enquête belangrijk. Met het invullen van deze enquête draag je dus bij aan het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen en kun je invloed uitoefenen op de maatregelen die de komende drie jaar genomen worden. De werkgroep verzoekt jou daarom vriendelijk deze enquête in te vullen. Dit vergt slechts 7 minuten van jouw kostbare tijd.

Start enquête: https://mkbnl.socratos.net/direct/lbeek


Waarom is het KVO Certificaat zo belangrijk?

Het verplicht tot samenwerking van ondernemers, gemeente, politie en brandweer.

Het draagt continu bij aan verbetering van het ondernemersklimaat op de bedrijventerreinen zoals het voorkomen van ondermijning en illegale bewoning. Daarnaast geeft de werkgroep KVO adviezen over onder andere brandgevaar, opslag van gevaarlijke stoffen en over cybercriminaliteit.

De gegevens worden vertrouwelijk behandeld, en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via info@parkmanagementlaarbeek.nl of bellen met 06-55154638.

Over de uitkomsten van de enquête wordt via de nieuwsbrief geïnformeerd en wij stellen jouw medewerking zeer op prijs!