Swinkels Family Brewers

Website: www.swinkelsfamilybrewers.com

Vacatures: Werken bij Swinkels Family Brewers/Bavaria

Bezoekadres tijdens Open Bedrijvendag 17 november:
Bavaria Brouwerijcafé
Heuvel 5
5737 BX LIESHOUT
Tel: 0499-42 55 85

Sector: Fast Moving Consumer Goods

Aantal medewerkers: 850-1500

Wat is er tijdens de Open Bedrijvendag te beleven:
Graag willen wij de gasten op een leuke, interactieve manier kennis laten maken met Swinkels Family Brewers als werkgever.
Dit zullen wij gaan doen in de vorm van een korte presentatie maar ook door middel van een leuke, gezellige, cafequiz waarin Swinkels Family Brewers centraal staat. 

Korte omschrijving:
Wij zijn Swinkels Family Brewers, een 100% onafhankelijke familiebrouwer. Hierdoor doen wij dingen anders dan anderen en kunnen we dingen ook anders doen. Het mag bij ons ‘gewoon’ over bier gaan. Dat maakt wie we zijn, met beide benen op de grond. Dat merk je, voel je en proef je.
We ondernemen al 300 jaar vanuit onze gezamenlijke passie voor bier en een goed gevoel voor kwaliteit. Van huis uit hebben we meegekregen om onze eigen koers te varen, de wereld in te gaan en om door te zetten als je ergens in gelooft. Waar ook ter wereld. Dag in dag uit zetten we ons op deze manier in om de brouwerij nog mooier door te kunnen geven aan volgende generaties.

Wat hebben we te bieden als werkgever:
Diverse vacatures in alle segmenten: Operator, Teamleider, Productieleider, Monteur, Trade Marketeer, Accountmanager, etc etc. 
Voor een volledige lijst kijk bij vacatures.